Loading...

112 ungdomsboliger afleveres mangelfri til Thybo Ejendomsudvikling

4. juli 2023

112 ungdomsboliger i Aarhus afleveres mangelfri til Thybo Ejendomsudvikling

Agerbæks Haver i Aarhus består af 93 seniorboliger, 112 ungdomsboliger og 24 rækkehuse på i alt 15.786 kvm. De 112 ungdomsboliger står klar til aflevering til Thybo Ejendomsudvikling.

Stoltheden er stor, når JCN Bolig igen afleverer et mangelfrit byggeri, hvor tidsplanerne holder og alt er som det skal være. 

Rasmus Kjær fra Thybo deltog i afleveringen og fortæller om oplevelsen og byggeriet at det er dejligt at modtage så flot et byggeri der er udført efter alle intentioner og kørt lige efter tidsplanerne. 

De 112 ungdomsboliger i Agerbæks Haver ligger Langs Vestre Strandallé i Risskov og er udformet som 3 klynger med spring i facaderne.

Der er et stort behov for ungdomsboliger i Aarhus, og både Thybo Ejendomsudvikling og JCN Bolig har i forvejen adskillige flotte ungdomsboligprojekter bag sig. I den henseende udtaler direktør hos Thybo Ejendomsudvikling Rasmus Kjær: ”Vi er stolte over at kunne levere et så flot og iøjefaldende projekt til vores gode samarbejdspartner og investor Koncenton. Det er et stort projekt og derfor har valget af totalentreprenør været vigtigt. Vi føler os i sikre hænder hos JCN Bolig med deres specialisttilgang og flotte CV på boligprojekter.”

De attraktive ungdomsboliger i Agerbæks Haver ligger centralt placeret i Aarhus - tæt på centrum og med udsigt udover Aarhusbugten. 

C.F. Møller er arkitekt på Agerbæks Haver.

Tilbage

keyboard_arrow_up