Loading...

Fra Orange til Grøn boligspecialist

JCN Bolig arbejder med HVORDAN fremtidens boliger skal bygges

Bæredygtighed er ikke nyt for hverken kunder, rådgivere eller medarbejdere. Det er det heller ikke for JCN Bolig. Vi har historisk set været en stor virksomhed i en lille landsby og derfor helt naturligt været vant til at agere bæredygtigt. Mangler vi tømrere, så må vi uddanne tømrere. Mangler vi en entrepriseleder til beton, så må vi have en af dem i voksenlære. Har en person i lokalområdet været igennem en arbejdsulykke, så skal der være et flexjob. Helt naturlige lokale træk igennem alle årene kendetegner JCN Bolig. 

Man kan sige, at JCN Bolig har ageret bæredygtigt allerede inden ordet vandt indpas. Og så alligevel ikke. Bæredygtighed indebærer mange ting. Vi skal også bygge mere bæredygtigt. Som branchens specialist på boliger var det meget naturligt, at flere af branchen store bygherrer kiggede på JCN Bolig og sagde: ”Vi har besluttet, at vi skal bygge bæredygtige boliger i fremtiden ! Men hvordan gør vi det ?” 

JCN Bolig arbejder med HVORDAN fremtidens boliger skal bygges. Og der er meget ny læring i HVORDAN man konkret bygger bæredygtigt – med bl.a. et lavere CO2-forbrug, nye materialetyper og genbrugsmaterialer. 

I vores nye bæredygtighedscenter HVORDAN kan kunder og samarbejdspartnere få et indblik i den nye og mere bæredygtige verden. HVORDAN er ikke bæredygtig magi, men praktikkens univers og løsningernes mekka, som vi har samlet under et tag.

Vi har et tydeligt ønske om at bidrage – at gå fra Orange til Grøn ! Og være blandt bannerførerne på bæredygtigt byggeri. Vi skal være med til at vise vejen. Derfor har vi skabt HVORDAN. Ikke blot for os selv, men også for vores kunder, rådgivere, leverandører og ikke mindst vores underentreprenører, som skal være med til at bygge anderledes i fremtiden. 

Velkommen til!


125 års erfaring

Når et samarbejde etableres og et boligprojekt skabes tager man første skridt i kunderejsen hos JCN Bolig.

Mød vores grønne team der tager dig igennem kunderejsen


Design for adskilelse / ESG

Den grønne omstilling er en kontinuerlig proces, som hele tiden udvikler sig. Vores tilgang som er baseret på fornuft og økonomisk ansvarlighed tilpasset projektet i samarbejde og i dialog med vores kunder betyder, at vi kan bidrage med at træffe de rigtige valg og fravalg og dermed opfylde de ønskede forventninger.

Læs mere her ...

Bæredygtighedskonsulenter

Den bæredygtige teknologi er under hastig udvikling men der er brug for at udfordre det bestående når nye produkter og byggemetoder skal implementeres. Vores interne bæredygtighedskonsulenter og projektledelse går gerne forrest i dialogen med myndigheder og rådgivere. I en åben dialog og løbende forventningsafstemning sikres samarbejdet om bæredygtighed i det enkelte projekt. 

Læs mere her ...

Social bæredygtighed

Vi tager et stort ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser. Vi har konstant praktikanter fra ingeniør- og konstruktørstudiet og vi giver alle studerende adgang til vores byggeprojekter og pladser.

Læs mere her ...

Bæredygtighedstiltag

Den grønne omstilling er en kontinuerlig proces, som hele tiden udvikler sig. Vores tilgang som er baseret på fornuft og økonomisk ansvarlighed tilpasset projektet i samarbejde og i dialog med vores kunder betyder, at vi kan bidrage med at træffe de rigtige valg og fravalg og dermed opfylde de ønskede forventninger.

Læs mere her ...


Book et arrangement i HVORDAN

Når vi har gode oplevelser sammen, styrker det relationerne, samarbejdet og vigtig viden bliver delt. Herunder har vi lavet et udvalg af arrangementer.

KLIK HER!


DGNB certificerede projekter vi har opført


Vi har bygget projekter for

Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 2790 3436

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up