Loading...

Det grønne salgsteam

Når et samarbejde etableres og et boligprojekt skabes tager man første skridt i kunderejsen hos JCN Bolig.

Første skridt i Kunderejsen hos JCN Bolig er det tidlige samarbejde. Vi er en grøn totalentreprenør, som er blandt de største i Danmark på boligbyggeri. Vi er specialister i boligbyggeri med kompetencer, der skaber de bedste boliger på markedet. Men der skal tages mange skridt inden vi når så vidt. For at opnå den fulde effekt af specialiseringen med et bæredygtigt grønt afsæt, gennemgås de 6 faser i vores Kunderejse hos JCN Bolig.

Det optimale for et byggeprojekt er, at vi er med helt fra start. Vi giver sparring omkring budgetovervejelser, bidrager til modellering af projektet og rådgiver om hvordan vi konstruktivt sammensætter byggeriet. Herigennem kan vi i fællesskab opnå det optimale projektbudget, design, projektering og ikke mindst prissætningen og fuldføre projektet med et ønsket CO2-aftryk.

Det giver de bedste forudsætninger for hvordan vi udfører byggeriet med en række betroede samarbejdspartnere og vores egne håndværkere i forening.

Det giver kunden ekstra budgetsikkerhed at gennemgå den samlede Kunderejse i selskab med JCN Bolig. Bygherre ender ud med et projekt, der matcher den ønskede økonomi.


Kontakt vores grønne team

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til en grøn totalentreprenør. Vi er klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kigge ind i vores center for bæredygtigt byggeri på Rymarken i Aarhus.

Flemming Rasmussen

Adm. direktør

smartphone(+45) 27 24 77 20

mailE-mail

Flemming Rasmussen

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Michael Ørgaard

‪Sektionsdirektør Rækkehuse

smartphone(+45) 53 80 53 68

mailE-mail

Michael Ørgaard

Jens Pedersen

‪Tilbudschef

smartphone(+45) 54 55 45 16

mailE-mail

Jens Pedersen

Karen HH Andersen

Bæredygtighedschef

smartphone(+45) 5455 4547

mailE-mail

Karen HH Andersen

keyboard_arrow_up