Loading...

Social bæredygtighed

Uddannelse af ungdommen skaber fremtiden. JCN Bolig har hvert år praktikanter på vores byggeprojekter og et stort antal lærlinge i vores egenproduktion.

JCN Bolig er en god arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed. Det er vigtigt for os, at vi har et socialt ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser. Vi giver hvert år vores specialistviden videre til næste generation og prioriterer at uddanne ungdommen. Vi synes, at man i branchen har en forpligtelse til at hjælpe næste generation på vej. Derfor har vi konstant praktikanter fra ingeniør- og konstruktørstudiet.

I 2020 indgik vi et samarbejde med Ingeniørhøjskolen og VIA, som uddanner konstruktører. Samarbejdet fungerer sådan, at vi giver de studerende adgang til vores byggeprojekter- og pladser. Vi kommer på skolerne og giver sparring og inspiration i forbindelse med valg af bachelorprojekter. Derudover uddeles der hvert år to priser for det bedste bachelorprojekt (Diplomingeniør, Bsc.) og det bedste speciale (Civilingeniør Msc.), der lever bedst op til de værdier JCN Bolig har omkring samarbejde, ordentlighed og faglighed. 

Vi er utroligt stolte hver gang en af vores lærlinge bliver udlært og i 2023 har vi ialt udlært 219 lærlinge. Hvert år har vi mellem 8 og 12 praktikanter, som gennemgår et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor de både assisterer dygtige entrepriseledere og driver egne projekter. 10% af vores funktionærer er tidligere praktikanter.

Vi er meget beviste om, at vi er et team og lærlinge og praktikanter er en vigtig del af JCN Boligs DNA. Medarbejdere hos JCN Bolig opnår ofte en høj anciennitet, for vi skaber de bedste rammer for arbejdsglæde og det tilfører vores projekter en ekstra værdi. 

Vi udviser engagement og omsorg for medarbejdere, der rammes af sygdom. Vi har mange tilbud gennem vores sundhedsordning og pension. Vi udviser tålmodighed og prøver om vi kan få den sygemeldte medarbejder tilbage i job.125 års erfaring

Når et samarbejde etableres og et boligprojekt skabes tager man første skridt i kunderejsen hos JCN Bolig.

Mød vores team der tager kunder igennem kunderejsen


Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Benny Maagaard

‪Direktør Teknik og Design (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 35

mailE-mail

Benny Maagaard

keyboard_arrow_up