Loading...

Bæredygtighedskonsulenter

Vores interne bæredygtigheds-konsulenter, Jens Pedersen og Rasmus Fynbo Pedersen har gennemgået konsulentuddannelsen for certificering af nye bygninger. De fungerer som rådgivere i forbindelse med designfasen hvor de også er ansvarlige for kalkulation og budget. De kan inddrages fra projektets tidligste fase og yder kvalificeret rådgivning om bla. DGNB ordningens bæredygtige helhedsbetragtning samt svanemærket og den frivillige bæredygtighedsordning. Dermed sikres implementeringen af de valgte tiltag og løsninger gennem projektets forskellige faser.

Erfaringsopsamling fra de enkelte projekter er vigtige. Dataopsamling er et af de første skridt i den bæredygtige omstilling, men alene har det ingen værdi. Erfaringer tages med videre hvor de kommer projektet og processerne indenfor bæredygtighed til gavn.

JCN Bolig har også udnævnt en intern tovholder for bæredygtighed. Projektleder Lars Juul Andersen, arbejder ud fra et salgsmæssigt perspektiv med implementering bæredygtighed i JCN Bolig. I samarbejde med ledelsen defineres vores bæredygtighedspolitik både som virksomhed, men også projektorienteret. Vi skal som virksomhed være klar på fremtidens krav, herunder CO2 regnskab, certificeringer og kompetenceudvikling. Derfor har vi løbende medarbejdere på kurser og uddannelse for at forberede organisationen til fremtidens miljøkrav.

Uddannelsesprogrammet ”Bæredygtigt byggeri”
udspringer af ”We build Denmark” som er et partnerskab mellem DI Byggeri og Real Dania. Her deltager udvalgte nøglemedarbejdere i JCN Bolig frem til sommerferien 2022 i fem forskellige kurser. Emnerne er meget relevante og omhandler bæredygtighed indenfor: Byggeplads, materialer, renovering, omstilling.

Certificerings-og mærkningsordninger
Certificeringsordninger er en dokumentation af bæredygtighedsgraden i projektet. Der findes mange forskellige ordninger og mærker som fokuserer på forskellige aspekter og områder indenfor bæredygtighed. Der er endnu ikke en fælles ramme for dokumentationen i de forskellige certificeringsordninger. Det gør det svært at benchmarke og sammenligne projekter på tværs af ordningerne. Vi kan sammen med vores dygtige rådgivere skabe overblik, så der vælges den mest fordelagtige certificering til projektet og ambitionerne. Alle elementer der er pointgivende i en certificeringsproces skal dokumenteres fra projektets start. JCN Bolig kan sammen med vores rådgivere håndtere processen fra projektets start.125 års erfaring

Når et samarbejde etableres og et boligprojekt skabes tager man første skridt i kunderejsen hos JCN Bolig.

Mød vores grønne team der tager dig igennem kunderejsen


Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Karen HH Andersen

Bæredygtighedschef

smartphone(+45) 5455 4547

mailE-mail

Karen HH Andersen

keyboard_arrow_up