Loading...

Udstillere i HVORDAN

JCN Bolig har de seneste år opført en række roste DGNB certificerede byggerier. Men det har alt sammen været forløbere til bæredygtighedens næste fase. En fase hvor investorer kan rette et fast blik mod JCN Bolig og stille det skarpe men simple spørgsmål: Hvordan skal vi bygge bæredygtigt i fremtiden? 

I vores nye bæredygtighedscenter HVORDAN kan kunder og samarbejdspartnere få et indblik i den nye og mere bæredygtige verden. HVORDAN er ikke bæredygtig magi, men praktikkens univers og løsningernes mekka, som vi har samlet under et tag.
Bæredygtighed er ikke nyt for hverken kunder, rådgivere eller medarbejdere, men der er meget ny læring i, hvordan man konkret bygger bæredygtigt – med bl.a. et lavere CO2 forbrug og nye materialetyper. Det er ny viden der skal implementeres og nye måder der skal tænkes på. Sidst men ikke mindst skal alle parterne have ro i maven, for der er tale om meget store investeringer, der skal holde i mange år.

Resultatet af overvejelserne om hvordan JCN Bolig, kunder og samarbejdspartnere kommer bedst ind i den nye verden med bæredygtighed er JCN Boligs ny bæredygtighedscenter HVORDAN. 

Bæredygtigt byggeri i praksis skal tænkes i helheder sammen med omverdenen. Derfor er virksomhedens eksisterende såvel som helt nye samarbejdspartnere inviteret med ved bordet. HVORDAN er nu fyldt med funktionsdygtige løsninger indenfor faldshåndtering, genbrugsmaterialer, konstruktionsprincipper, tekniske installationer, bæredygtigt inventar, mv.

For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen hos JCN Bolig på tlf. 2724 7720.


Udstillere i HVORDAN
125 års erfaring

Når et samarbejde etableres og et boligprojekt skabes tager man første skridt i kunderejsen hos JCN Bolig.

Mød vores team der tager kunder igennem kunderejsen


Kontakt os

Har du spørgsmål til bæredygtigt byggeri. Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Karen HH Andersen

Bæredygtighedschef

smartphone(+45) 5455 4547

mailE-mail

Karen HH Andersen

keyboard_arrow_up