Loading...

Visualisering af Vestereng

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24.01.2022 Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hj Læs mere…

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

Projektudviklingsprisen 2021

22.11.2021 JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021 Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele b Læs mere…

JCN Bolig deltog da vi var på studietur til København samtidig

Fra præsentation til byggetilladelse i ekspresfart

14.09.2021 Exceptionelle omstændigheder for effektiv samarbejde med både kommunen i Herlev, bygherre Thomas Bloch fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig ha Læs mere…

Illustration af LIlle Nyhavn

JCN Bolig er igang med at opføre Lille Nyhavn i Skanderborg

07.07.2021 Projektet består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under selve Læs mere…

Building Awards og JCN Bolig

24. marts 2021

JCN Bolig er i de kommende år hovedsponsor for Building Awards og vi er vært for årets Projektudviklerpris

Flemming Rasmussen, Adm. direktør JCN Bolig Flemming Rasmussen, Adm. direktør JCN Bolig

Licitationen afholder hvert år Building Awards, for at fremhæve de virksomheder, projekter og personer, som har sat et mærkbart aftryk på bygge- og anlægsbranchen. Sammen med ledende aktører uddeler man flere priser i forskellige kategorier, som afspejler de indsatsområder der er vigtige for at sikre en positiv udvikling i fremtidens byggeri.

JCN Bolig er de kommende år hovedsponsor for Building Awards og vi er vært for årets Projektudviklerpris. Vi støtter op om arrangementet fordi det er et initiativ der hylder det gode byggeri og udvikler det. Building Awards er en unik begivenhed, der formår at skabe den faglige platform, som skal til for at skabe genlyd i branchen. 

Derfor er det helt rigtigt strategisk for JCN Bolig at være hovedsponsor for Building Awards 2021 og I samarbejde med ledende aktører i branchen, samles med den danske bygge- og anlægsbranche, for at hylde og støtte dem, som hver dag leverer de byggesten der danner rammerne om det gode, danske byggeri.

Der stilles store krav til hverdagens byggeri. Danskerne ønsker gode, trygge boliger med et sundt indeklima og plads til alt det, der skaber værdi i hverdagen. Klimaudfordringer, urbanisering og befolkningstilvækst betyder, at der frem til 2050 skal bygges lige så meget i verden, som der er bygget i hele verdenshistorien, jvf. baggrunden fra Paris-aftalen.

Det er en stor opgave, og med store opgaver, følger stort ansvar. Det ansvar hviler på byggebranchens brede skuldre, og kræver at branchen kigger både indad og udad. Der skal tages stilling til nye miljørigtige løsninger, og bæredygtighed skal indtænkes i hele byggeprocessen. Det er en proces der er i en rivende udvikling og JCN Bolig har for længst taget hul på de udfordringer der bliver stillet til branchen om bæredygtighed og klimasikring. Derfor har vi også valgt at være vært for projektudviklingsprisen - en pris der sætter fokus på fremtiden og ikke mindst bæredygtighed.

Fællesskabet

I Danmark er vi kendt for fællesskabets stærke resultater. Licitationen ønsker at samle bygge- og anlægsbranchen til en dag i fællesskabets navn med fokus på at fremme samarbejdet på tværs af branchen, profilere dens værdiskabelse i samfundet og hædre de aktører og projekter, der udmærker sig og gør en forskel. Det initiativ er lige i JCN Boligs ånd. Derfor støtter vi de næste 3 år op om Building Awards som hovedsponsor og sponsor for projektudviklingsprisen.

Se filmen hvor Flemming Rasmussen, Adm. direktør for JCN Bolig, fortæller om tanker bag sponsoratet for Building Awards og vores værtsskab for årets Projektudviklerpris. KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up