Loading...

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24. januar 2022

Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid.

Visualisering af Vestereng Visualisering af Vestereng

Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hjælper vi hinanden igennem en proces, der understøttes af en åben kalkulation. Her får bygherre detaljeret indsigt i hele kalkulationen på projektet. Bygherre kan så justere på kvalitetsniveauet i forhold til der, hvor overlæggeren er sat og JCN Bolig kan så realisere et kvalitetsbyggeri uden overraskelser, der bliver afleveret fejlfrit til slutinvestor – og til tiden.

De store ord holder vand, når vi igen og igen bygger for samme bygherre. Men åbenheden i kalkulationen kræver også, at bygherre kan tåle at se hvad entreprenøren tjener på projektet. Det fortæller nemlig historien om, hvorfor vi kan give den garanti vi gør og bygge i den kvalitet vi er kendt for og at vi også skal skal være her i morgen, når næste projekt skal realiseres. 

Det hele hænger sammen: åbenhed, det gode samarbejde og gentagelsesbyggeri.

Vestereng ligger ved siden af Den gamle Journalisthøjskole i Aarhus, hvor JCN Bolig for DOMIS er ved at bygge et andet stort projekt på 319 ungdomsboliger, som vi kalder Journalisten. Vestereng er et tilstødende byggefelt, der ligger op mod skovbrynet, hvor Grøn Koncert tidligere blev afholdt. Projektet bliver på 82 familieboliger fordelt på mellem 50 til 130 kvm. i varierende størrelser. Det bliver i 6 blokke på i alt 6.500 kvm.

Vestereng passer rigtig godt ind i det workflow, som vi allerede har etableret på byggegrunden med de 319 ungdomsboliger på Journalisten, hvor råhuset netop står færdigt. Den 1. marts starter vi fuldt op på projektet Vestereng.

For at skabe en klar reference til den gamle Journalisthøjskole, er det bærende element ligesom på ungdomsboligerne beton. Herudover adskiller byggeriet sig væsentlig fra de øvrige projekter idet facaderne er kendetegnet ved at være meget åbne med store vinduespartier og gennemgående altaner. SLETH arkitekter, som har tegnet både Vestereng og de 319 ungdomsboliger på Journalisten, har til dels også lavet lokalplanen med referencen til Den gamle Journalisthøjskole, som er en ikonisk bygning og kendt i hele Aarhus.

Det meget specielle ved Vestereng projektet er, at alle boliger har en stor indliggende altan, der er ca. 1.60 m. i dybden i hele boligens længde. Det gør, at nogle boliger har op til 40-60 kvm. altan/teresse at boltre sig på. Det bliver virkelig nogle attraktive boliger. Noget der fra slutinvestors side er lagt stor vægt på. 

Boligerne bliver både attraktive pga. kvalitetsniveauet, men også fordi de ligger ud mod det grønne område, hvor de store terrasser indbyder til udeliv. 

Bygherre: DOMIS                           

Arkitekt: SLETH

Ingeniør: Afry

Se vores lille film om Vestereng her: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up