Loading...

JCN Bolig flager på halvt!

2. marts 2022

Det er med stor sorg, at vi kan meddele, at tidl. ejer af JCN Bolig, Vagn Nielsen, her til morgen er sovet stille ind. Vagn blev 85 år.

Det er med stor sorg, at vi kan meddele, at tidl. ejer af JCN Bolig, Vagn Nielsen, her til morgen er sovet stille ind. Vagn blev 85 år.

Jens Chr. Nielsen stiftede JCN i 1941 og i 1970’erne kom alle 3 sønner (Vagn, John og Bent) med i ejerkredsen og ledelsen af virksomheden. I samme periode udviklede firmaet sig til en stor aktør på det regionale marked med 70 ansatte og stod bl.a. bag projekter som både Trehøje Rådhus og Aaskov Rådhus, hvor Vagn Nielsen primært havde ansvaret som formand for murerne. Som søn af Vagn blev Flemming Nielsen som det mest naturlige også uddannet murer ligesom sin far selvom interesserne nok pegede andre steder hen.

Efter endt uddannelse, svendetid og en tid udenfor familievirksomheden fik Flemming Nielsen i 1994 det berømte opkald af Vagn: ”Så er det vis ved at være nu, Flemming, hvis du skal overtage firmaet.” Som sagt så gjort og i perioden 1994-1996 satte Flemming Nielsen sig i ejerstolen, godt bakket op af sin far.

I 2004 trådte Flemming Rasmussen ind ad døren til virksomheden, som Flemming Nielsen netop havde omdøbt til JCN. Familieånden forsvandt dog ikke og Vagn og hans hustru, Kamma, boede i de efterfølgende mange år som direkte nabo til JCN. For firmaets medarbejdere var både Kamma og Vagn en naturlig del af det daglige billede.

Det er derfor en sorgens dag, når denne epoke nu er forbi. Vagn har fyldt meget i JCN og den virksomhed, som vi er blevet til. Vagn har altid følt, at det var nogle lidt vilde ting de 2 x Flemming satte i gang, men kunne jo se, at det var den rigtig udvikling. I den henseende sagde Vagn ofte ”Det blev kun til snak for os andre”. Vi kommer i JCN Bolig til at savne at snakke med Vagn.

Samtidig en personlig tak fra adm. direktør for JCN Bolig, Flemming Rasmussen, da han som ung kom til virksomheden i 2004 og blev taget imod med åbne - og ikke mindst - kærlige arme. Det betød rigtig meget.

En epoke er slut. Den sidste af de 3 brødre fra ”2. generation ejerskabet af JCN” er nu gået bort. Tak fordi du har været med til at forme og udvikle virksomheden og skabe en god arbejdsplads, som vi andre har haft mulighed for at bygge videre på.

Æret været dit minde, Vagn Nielsen !

Med venlig hilsen 

JCN Bolig

Tilbage

keyboard_arrow_up