Loading...

JCN Bolig har uddelt 2 arbejdsmiljøpriser

27. september 2022

Bedste arbejdsmiljø og Bedste arbejdsmiljøløsning.

Vinderne for bedste løsning Vinderne for bedste løsning

Priserne er blevet uddelt til den byggeplads, der har det bedste arbejdsmiljø og til en person, sjak eller gruppe af håndværkere, som har den bedste arbejdsmiljøløsning.

Priserne blev uddelt på firmaets studietur til München, hvor vi bl.a. var på byggepladsbesøg i den sydtyske by.

Byggeplads Lille Nyhavn vinder ARBEJDSMILJØPRIS for Bedste Løsning

På alle vores byggepladser har vi udfordringer med kabler, som ligger på tværs af de fælles adgangsveje (især i trappeopgange). I Lille Nyhavn har man forsøgt at løse udfordringen via rengøringsstikket. Så snart elementerne er monteret, bliver der trukket kabel og monteret stikdåser.

Byggepladsen Lisbjerg vinder årets ARBEJDSMILJØPRIS for Bedste byggeplads.

Byggepladsen var gået lidt i hårdknude ift. stemning, kommunikationen og det fysiske arbejdsmiljø. Det lykkedes for hele holdet (underentreprenør og byggeledelse) at få det ændret. Man fik sat fokus på arbejdsmiljøet og folk blev inkluderet. Arbejdsmiljørepræsentanterne for de store entrepriser deltog på skift i sikkerhedsrunderingerne.

Arbejdsmiljøpriserne bevidner, at JCN Bolig har stort fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor vi tilsikrer, at alle byggepladser kører med fokus på den bedste sikkerhed.

Et godt arbejdsmiljø har en gavnlig effekt på bl.a. trivslen, produktiviteten, sygefraværet og fastholdelsen af medarbejderne, så det gavner også JCN Bolig, at vi gør os ekstra umage ved at udvikle løsninger og uddele de 2 arbejdsmiljøpriser.

Medarbejdere skal trives i et sundt arbejdsmiljø. Det påvirker både engagement, arbejdsglæde og produktivitet, som i sidste ende skaber en bedre byggesag.

Se filmen fra overrækkelsen: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up