Loading...

Visualisering af Vestereng

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24.01.2022 Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hj Læs mere…

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

Projektudviklingsprisen 2021

22.11.2021 JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021 Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele b Læs mere…

JCN Bolig deltog da vi var på studietur til København samtidig

Fra præsentation til byggetilladelse i ekspresfart

14.09.2021 Exceptionelle omstændigheder for effektiv samarbejde med både kommunen i Herlev, bygherre Thomas Bloch fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig ha Læs mere…

Illustration af LIlle Nyhavn

JCN Bolig er igang med at opføre Lille Nyhavn i Skanderborg

07.07.2021 Projektet består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under selve Læs mere…

JCN Bolig indgår aftaler for halv milliard med NREP

24. december 2019

Med dugfriske underskrifter på 2 store boligprojekter med ejendomsinvestoren NREP har JCN Bolig med udgangen af kalenderåret sikret sig arbejde flere år frem. Aftalerne omfatter 215 bæredygtige boliger i Aarhus samt en bygning til et nyt koncept kollegium i København bestående af 277 værelser / boliger til studerende.

Helsinkigade i København og Lisbjerg i Aarhus Helsinkigade i København og Lisbjerg i Aarhus

Med dugfriske underskrifter på 2 store boligprojekter med ejendomsinvestoren NREP har JCN Bolig med udgangen af kalenderåret sikret sig arbejde flere år frem. Aftalerne omfatter 215 bæredygtige boliger i Aarhus samt en bygning til et nyt koncept kollegium i København bestående af 277 værelser / boliger til studerende.
 
Det har torsdag været en meget stor dag hos JCN Bolig. Inden julefreden nåede at ramme virksomheden blev 2 meget store boligprojekter underskrevet. JCN Bolig har i nu 2 år arbejdet sammen med NREP om at udvikle projekterne fra skitser og frem til færdig projektering og prissætning. De 2 sager udgør tilsammen mere end en halv milliard i omsætning.
 
NREP er en af Danmarks absolut største udviklere af boliger i Danmark. JCN Bolig er således meget tilfredse med at kunne videreføre det samarbejde med NREP som startede ud i Aarhus for 3 år siden.

“Med aftalen på plads, glæder vi os nu til at realisere disse to pionerprojekter. I Aarhus bygger vi ca. 19.000 kvm. bæredygtige boliger i træ og med en stor grad af upcycling, f.eks. genbrugte vingetegl i facaden. Og i Nordhavnen i København, sætter UMEUS-kollegiet helt nye standarder for fremtidens studieboliger. Vi er lige gået i jorden i Nordhavnen og jeg ser frem til at fortsætte et allerede tæt og godt samarbejde med JCN Bolig”, siger Steen Jønsson, udviklingsdirektør hos NREP.
 
Projekt Made in Aarhus
Projekt Made in Aarhus i Lisbjerg, lige udenfor det nordvestlige Aarhus er et DGNB guld certificeret boligprojekt med 215 boliger i op til 3 etager. Det er det andet DGNB certificerede byggeri, som JCN Bolig påbegynder. Byggeri med fokus på bæredygtighed er utvivlsomt noget man vil se stadigt mere af. I den henseende høster JCN Bolig nu erfaringerne på det område.
 
Projektet i Lisbjerg er udarbejdet som en helhedsorienteret vision for en bebyggelse, der tager udgangspunkt i Aarhus kommunes målsætning om et tæt byområde med varierende bebyggelser og byrum. Den ambitiøse vision er at skabe en bydel, som går forrest med bæredygtige initiativer, der udnytter ressourcerne bedst muligt.

Byggeriet opføres som 12 hus-klynger bestående primært af to bolig stanger. Der etableres Tagpap/grøn bevoksning på tagene med integreret Solceller. Bebyggelsen fremstår med en variation af facadematerialer, f.eks. tegl, Metal, skiffer og træ i en kombination af nye certificerede produkter og upcyclede materialer.
 
Projekt UMEUS Nordhavn, København
Projektet i Nordhavnen er det første af sin art, et nyudviklet co-living koncept for studerende kaldet UMEUS. Kollegiet der får 277 værelser, er tegnet af Henning Larsen og har et meget højt kvalitetsniveau. Det er beliggende i et af Danmarks mest attraktive områder, et område hvor JCN Bolig i dag i forvejen er ved at færdiggøre et Alment boligprojekt kaldet Orienten for Boligselskabet Domea. Nordhavnen er et attraktivt sted at bo men det er samtidig også et sted med trang plads, det stiller ekstra krav til vores evne at bygge i bymæssig bebyggelse, hvor logistikplanlægning mv. virkelig står sin prøve.
 
”Vi er i JCN Bolig meget stolte over, at NREP har valgt JCN Bolig som totalentreprenør på 2 så store og vigtige boligprojekter”, udtaler salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen. Med en ordresum på mere end en halv milliard er det ordrer som naturligt betyder meget for JCN Bolig. Med ordrerne fastholder JCN Bolig den strategiplan der blev lagt i 2012. Vi har en fast men konservativ vækststrategi og ordrerne lægger en solid bund for de planer.
 
Med ordrerne i både Aarhus og København cementerer JCN Bolig samtidig at man er solidt til stede i de 2 centrale hovedmarkeder i Danmark. Aarhus og København er naturligt vigtige markeder da de udgør en meget stor del af det danske marked. JCN Bolig bygger dog gerne i hele Danmark, bl.a. eksemplificeret med den nylige ordre i Herning med projektet Møllehøj på 42 lejligheder.
 
Nye ordrer kræver styring
Begge ordrer har været 2 år undervejs og dermed er projektledelsen i god tid blevet involveret i skabelsen af projekterne. De er dermed også klar til at starte fysisk op på byggerierne. For teknisk direktør Benny Maagaard har specielt samarbejdet med NREP været vigtigt for realiseringen af projektet. ”Med inddragelsen af JCN Bolig tidligt i projektet har vi på bedste vis haft mulighed for at planlægge udførelsen med projektledelsen. De 2 projektchefer på projekterne er klar og godt forberedte og det betyder meget for et succesfuldt projekt.”
 
JCN Bolig beskæftiger i dag 115 ansatte. Heraf 50 håndværkere indenfor fagene tømrer, beton og elementmontage. De øvrige 65 ansatte er funktionærer, er primært beskæftiget med projektledelse. JCN Bolig er en landsdækkende specialist i boligprojekter BtB.
 
For yderligere oplysninger kontakt salgsdirektør Lars P. Adamsen på tlf.: 2790 3936.

Tilbage

keyboard_arrow_up