Loading...

JCN Bolig lander stor ordre med Lalandia Søndervig

20. maj 2019

Efter 6 års tilløb med skabelsen af et nyt Lalandia Feriecenter i Søndervig, er JCN Bolig nu klar til at opføre mange af de feriehuse, der skal bygges ved det nye feriecenter med badeland og aktiviteter for hele familien. Projektet for Lalandia er en historisk stor ordre for JCN Bolig på i alt 280 feriehuse.

Efter 6 års tilløb med skabelsen af et nyt Lalandia Feriecenter i Søndervig, er JCN Bolig nu klar til at opføre mange af de feriehuse, der skal bygges ved det nye feriecenter med badeland og aktiviteter for hele familien. Projektet for Lalandia er en historisk stor ordre for JCN Bolig på i alt 280 feriehuse. Feriehusene kommer til at ligge tæt på Søndervig by, golfbanen og Vesterhavet med sol og strand.

Tilbage i 2013 startede JCN Bolig en dialog med idémanden bag Søndervig Feriecenter, Keld Hansen, også kendt som købmanden i Søndervig. Vi gennemgik og vendte boligmarkedet i Søndervig, hvor JCN Bolig var ved at starte et projekt med opførelsen af 12 feriehuse. ”6 måneder senere afleverede vi vores bud på en ekstra model feriehus, og i udbud med 12 andre inden- og udenlandske leverandører, blev JCN Bolig valgt som det bedste bud”, som adm. direktør Flemming V.T. Rasmussen husker det.

Efterfølgende er 17 prøvehuse blevet opført på den nye udstykning, mens man har ventet på diverse tilladelser og godkendelser for feriecentret. De kom så i 2018 og efter 6 års arbejde var glæden stor blandt projektets parter, for der har været store investeringer i drømmen om at skabe det nye Lalandia Feriecenter i form af tid, økonomi og ikke mindst tålmodighed. 2019 bliver derfor et endnu mere begivenhedsrigt år for JCN Bolig, hvor man leverer de første udstillingshuse i juni måned, hvor interesserede købere kan komme og kigge.

JCN Bolig er specialister i boligbyggeri af denne størrelse og de ialt 280 feriehuse er en ordre i den helt store millionklasse. Vi ser frem til at arbejde med dette præstigefyldte projekt for Lalandia og familien Hansen i Søndervig. Projektet vil fra foråret 2020 blive realiseret i samarbejde med kendte samarbejdspartnere og egne håndværkere hos JCN Bolig. Vi forventer at give beskæftigelse til over 100 personer, mens vi efter planen færdiggør 2 huse hver 3. dag. Projektet forventes afsluttet ultimo 2021.

I takt med at planerne for feriecentret er kommet tættere på realisering, er Lalandias ejer, Parken Sport & Entertainment, rykket ind i projektet. Det gode samarbejde og troen på succes er fortsat med Lalandia og hos JCN Bolig glæder vi os sammen med Keld Hansen over samarbejdet med Lalandia om byggeriet af feriehusene.

Mere end blot en ordre
Ordren vækker stor glæde blandt alle de 110 medarbejdere hos 
JCN Bolig. Det er ikke blot en af virksomhedens største ordrer, det 
er samtidig et meget markant byggeri i Danmark. Et byggeri som 
mange medarbejdere anser som en personlig sejr efter 6 års kamp 
med at realisere det spændende projekt.

Tilbage

JCN Bolig tager revanche i Aarhus

13.07.2020 I foråret 2019 vandt JCN Bolig et boligprojekt bestående af 48 familieboliger på Risskov Brynet i Aarhus. Desværre blev byggetilladelsen på det projek Læs mere…

Jens Pedersen fra JCN Bolig ringer med klokken for det nye projekt

JCN Bolig bygger videre på Sjælland

26.06.2020 Projektet omfatter ca. 3000 kvm. med P-kælder, fællesrum med køkkener i stueetagen og vaskerum. Byggeriet består af 2 bygninger med 2 store tagterrass Læs mere…

Facaden ud mod Søren Frichs Vej i Byen

JCN Bolig skal opføre 117 almene boliger i Aarhus

18.06.2020 ”Byggefelt B”, som byggeriet hedder, er en karré bestående af både private (ca. 5600m² ) og almene boliger (ca. 9500m²). Den private del er vi i forve Læs mere…

Ovenvande Skanderborg 108 familieboliger

JCN Bolig afleverer Ovenvande i Skanderborg

09.06.2020 Ovenvande-projektet kan vel nærmest betegnes som et prestigeprojekt - set med arkitektoniske øjne. Det er altid en stor udfordring at realisere de kre Læs mere…

keyboard_arrow_up