Loading...

JCN Bolig og Building Awards 22

11. maj 2022

JCN Bolig er hovedsponsor når Byggeriets Dagblad afholder Building Awards for femte gang. 

Flemming Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig overrækker prisen til PensionDanmark Flemming Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig overrækker prisen til PensionDanmark

JCN Bolig er hovedsponsor når Byggeriets Dagblad afholder Building Awards for femte gang. 

Indstillingen af byggeprojekter til Building Awards 22 er nu gået igang. Otte priser skal finde en vinder, når det store gallashow vender tilbage d. 10 november efter corona nedlukning. The Hangar ved Københavns Lufthavn danner rammerne for den store gallaaften for alle byggeriets parter som Licitationen arrangerer i samarbejde med Bygherreforeningen, Boligfonden Kuben og Lean Construction DK.

JCN Bolig er igen i år hovedsponsor for Building Awards - vi glæder os utrolig meget til igen at fejre, hylde og samle branchen til en rigtig fest, når Building Awards afholdes efter 2 års pause - det trænger vi vist alle til udtaler Flemming Rasmussen, adm. direktør JCN Bolig.

Foreløbig er otte priser på plakaten, som skal finde en vinder den 10. november. Talentprisen, Innovationsprisen, Projektudviklingsprisen, Bæredygtighedsprisen, Klimaprisen, Procesprisen, Faglærerprisen og Bygherreprisen uddeles i samarbejde med en række sponsorer hvor JCN Bolig også er sponsor for Projektudviklingsprisen. 

Indstillingen til de otte priser er begyndt og der kan indstilles på Building Awards’ hjemmeside - Link

Projektudviklingsprisen

Udover at være hovedsponsor for Buildings Awards er JCN Bolig som nævnt også sponsor for Projektudviklingsprisen. Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele byggeriet, fra idéudvikling til opførelse, og som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område, der skiller sig ud. 

I 2021 overrakte JCN Bolig i samarbejde med Building Awards Projektudviklingsprisen til PensionDanmark. PensionDanmark havde sammen med flere partnere udviklet et koncept for studieboliger, hvor bæredygtighed, bedre drift, længere holdbarhed og nem reparation er de styrende principper. Udviklingen af projektet, og ikke mindst indretningen, blev hædret med Projektudviklingsprisen. Prisen blev overrakt af Flemming Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig og Christian Brahe-Pedersen fra Licitationen.

Hele nøglen i PensionDanmarks vinderprojekt er at finde strategiske samarbejder med de rette samarbejdspartnere, forklarede projektudviklingschefen, Thomas Kjær Petersen fra PensionDanmark dengang.

JCN Bolig er sparringspartner for projektudviklere og som specialister i boligbyggeri er vores kompetencer skræddersyet til at være med når et projekt fødes og vi står stærkt når det handler om i fællesskab at udvikle, optimere og skabe det optimale projekt.

Vi glæder os til Building Awards 22 løber af stablen d. 10 november i The Hangar.

Se interveiw med Adm. direktør Flemming Rasmussen, der fortæller om Building Awards 22: LINK

Tilbage

keyboard_arrow_up