Loading...

JCN Bolig tager socialt ansvar og støtter CSR Aarhus

17. juni 2021

Som ny hovedsponsor hos Bakken Bears støtter JCN Bolig op om basketballklubbens initiativ CSR Aarhus, som er et stærkt samarbejde mellem Bakken Bears og virksomheder i Aarhus.

JCN Bolig's håndværkere var klar til at udfordre Bakken Bears JCN Bolig's håndværkere var klar til at udfordre Bakken Bears

JCN Bolig tager socialt ansvar og støtter CSR Aarhus
 
Som ny hovedsponsor hos Bakken Bears støtter JCN Bolig op om basketballklubbens initiativ CSR Aarhus, som er et stærkt samarbejde mellem Bakken Bears og virksomheder i Aarhus.
 
Foreningen CSR Aarhus blev stiftet i 2019 af Michael Jakobsen og Claus Hommelhoff, hvor formålet er at samle CSR-projekter og samtidig hjælpe virksomheder med at udarbejde en CSR-profil i samarbejde med Bakken Bears. Fokus er at yde et betydeligt bidrag til udviklingen i og af Aarhus og bidraget skal forbedre borgernes livskvalitet og bæredygtigheden i lokalsamfundet gerne via miljøbevidste formål.
 
Da vi er specialister i boligbyggeri og da vore boligprojekter samtidig sætter et markant aftryk i lokalsamfundet (både i og omkring Aarhus), ligger det os meget på sinde at støtte CSR Aarhus. Et af deres initiativer er at hjælpe de hjemløse i Aarhus. Netop fokus på de hjemløse føles meget naturligt for JCN Bolig, da vi bl.a. bygger mange ungdomsboliger til unge, boligsøgende unge mennesker, der studerer i Aarhus.
 
Derfor satte vi Bakken Bears stævne ved Journalist Højskolen i Aarhus, hvor vi er i gang med at opføre 319 ungdomsboliger. Vi udfordrede dem til en lille basketballkamp. Udfordringen bestod i at spilleren Adama Darboe skulle kæmpe sig vej forbi JCN Bolig’s håndværkere og få bolden i kurven på den til lejligheden opførte basketballbane på byggepladsen. Kunne Adama få bolden i kurven, ville JCN Bolig støtte CSR Aarhus. Efter flere gode forsøg lykkedes Adama at få bolden i kurven og adm. Direktør fra JCN Bolig, Flemming Rasmussen, kunne overrække Adama Darboe og Mathias Kehlert fra Bakken Bears en check på kr. 10.000,- til støtte for ”Projekt Hjemløse i Aarhus”. 
 
I fællesskab med Bakken Bears vil JCN Bolig efter sommerferien hjælpe med projektet for de hjemløse i Aarhus.
 
Det er vigtigt for os, at vi har et socialt ansvar - både overfor de omgivelser, hvor vi opfører vores boligprojekter, men også overfor vores medarbejdere og branche. Vi synes, at man i byggebranchen har en forpligtelse til at hjælpe næste generation på vej. Bl.a. derfor har vi 6-8 praktikanter ad gangen og altid mange lærlinge på vej.

Se filmen fra eventet her: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up