Loading...

Lalandia og JCN Bolig viderefører samarbejdet

22. november 2023

JCN Bolig opførte i 2020 og 2021 intet mindre end 280 ferieboliger for Lalandia i Søndervig. Det samarbejde videreføres nu også til Lalandias feriecenter i Billund.

Der var fart på, da Lalandia Søndervig blev opført. JCN Bolig opførte 280 af ferieboligerne i 3 forskellige typer. Ikke mindst blev alle boligerne opført og afleveret til tiden. Undervejs med én ny afleveret bolig hver dag. 

Lalandia Søndervig har siden været en succes, som siden er blevet velbeskrevet i landets medier. ”For Lalandia er det selvsagt vigtigt, at ferieboligerne følger de aftalte tidsplaner, da det er afgørende for bookingerne af husene, at de kan tages i brug som aftalt”, udtaler Jan Harrit direktør for Lalandia. Ligesom han supplerer at et højt kvalitetsniveau er vigtigt med de mange gentagne udlejninger. 

JCN Bolig viderefører nu opførelsen af 8-personers modellen fra Søndervig. Navngivet Modern 8. Den var en stor succes i Søndervig, og derfor videreføres succesen til Billund. Der opføres i første omgang én ny gade med Modern 8. Konceptet bag Lalandia er at husene opføres af Lalandia, sælges til private, som derefter anvender Lalandia til at forestå udlejningen. Udover at køberne naturligvis selv kan anvende husene i egne ferier. 

Med opførelsen af Modern 8 feriehuset også i Billund er det forventningen, at det er en hustype man også vil komme til at se flere af. 

Feriehusene skal nok komme sikkert i mål. Det er projektchef hos JCN Bolig Lars Hofmann sikker på. ”Jeg var også projektchef på feriehusene i Søndervig. Så med de 280 huse på CV’et oveni en lang karriere med typehuse er jeg overbevist om, at vi også kommer sikkert i mål med husene i Billund”.  

Byggeriet påbegyndes snart, da 1. spadestik er sat til november måned. Med et byggesystem i kassetter kan feriehusene allerede afleveres til kunderne i juni måned 2024. Støbning og tømrerarbejde udføres af JCN Boligs egenproduktion. Husene bliver opført i træ både i konstruktioner og udvendige facader, og har dermed en god bæredygtig profil.

Kontakt adm. Direktør Flemming Rasmussen for yderligere information. 

Flemming V. T. Rasmussen
E-mail: fr@jcn-bolig.dk - Tlf.: 2724 7720
Adm. direktør og ejer, JCN Bolig A/S

Tilbage

keyboard_arrow_up