Loading...

Lille Nyhavn folder sig ud

2. juli 2024

I foråret er Lille Nyhavn er begyndt at folder sig ud

At se Lille Nyhavn folde sig ud, i takt med at de nye beboere flytter ind, og foråret samtidig kommer og indrammer området i grønt, giver os som totalentreprenør en stolt og taknemmelig følelse af at have opført dette smukke projekt i Skanderborg. 

Udover 72 eksklusive boliger, der får nye ejere og lejere, er Butik Lille Nyhavn, vinbaren La Klas, og den nyåbnede gourmet-restaurant Postyr ved at starte et liv op i den nye bydel lige ned til Skanderborg sø. 

Lille Nyhavn er for JCN Bolig et af det flotteste og mest markante bygge-projekter, vi har lavet i de senere år og for et par måneder siden afleveret til bygherre.

Den charmerende pakhusstil Lille Nyhavn er opført i, kendes fra Nyhavn i hovedstaden og med placeringen helt ned til Skanderborg Sø - så har vi været totalentreprenør på et byggeri, hvor de nye beboere får en enestående mulighed for at bo et sted, der er helt ud over det sædvanlige.

“Det her er et boligprojekt tæt på Aarhus, vi aldrig kommer til at glemme, og som vi kommer til at vende tilbage til i de næste mange år for bare at konstatere, at det var os, der byggede det. Sådan en reference på boligbyggeri skal man være meget privilegeret for at få lov at opføre”. 

Flemming Rasmussen, adm. direktør JCN Bolig

Med forårets komme og nye store kontrakter på boligprojekter i Aarhus og København under opstart og opførsel, ser JCN Bolig frem til en spændende år som specialister i boligbyggeri.

Tilbage

keyboard_arrow_up