Loading...

Micro-living projekt for NPV i København på 11.543 kvm. plus kælder

15. marts 2022

Sydhavnsgade består af 333 micro-living boliger og 17 hotellejligheder med opstart her til foråret.

Sydhavnsgade i København Sydhavnsgade i København

NPV ER EN AF MARKEDETS FØRENDE EJENDOMS- OG BYDELSUDVIKLERE OG PROJEKTET PÅ SYDHAVNSGADE SKAL CERTIFICERES MED DGNB-GULD.

Sydhavnsgade består af  333 micro-living boliger og 17 hotellejligheder med opstart i foråret. 
 
Micro-living projektet i Sydhavnsgade er et spændende og ikke mindst kompliceret projekt, hvor arkitektur og fællesskab er i højsædet. Hovedfacaden er placeret direkte ud til en af det sydlige Københavns helt store trafikårer, Sydhavnsgade. NPV er projektudvikler og kontraktholder. Projektet er videresolgt til en udenlandsk ejendomsfond. Vandkunsten er arkitekt og AB Clausen varetager ingeniørydelserne. 
 
Stueetagen på micro-living projektet i Sydhavnsgade udføres med store, transparente glaspartier, som indbyder til åbenhed og fællesskab, hvorfra størstedelen af fællesaktiviteter også er koncentreret. Fra 1. sal og op til 7. etage er etagerne disponeret med micro-living boliger og mindre fællesområder strategisk placeret således, at alle kommende beboere har let adgang til fællesarealer. Hele tagfladen indrettes i differentierede niveauer som tagterrasse, hvor en stor pergola i hele bygningens længde til dels fungerer som støjværn og zoneopdeling af terrassen.
 
JCN Bolig afleverede i foråret 2021 et overslag til NPV på Sydhavnsgade, som de gennemgik.  Efterfølgende ville de gerne have os til at lave en udførlig kalkulation som så blev bearbejdet fra september til november og projektet blev optimeret og præsenteret for NPV. 
 
Vi arbejder med en åben kalkulation så NPV kan være med og se hvordan vi regner og laver optimeringer for at ramme både økonomi og kvalitet som den udenlandske investor har købt. Når vi hos JCN Bolig kører med en åben kalkulation, hvor kunden kan se alle tal, baserer vi samarbejdet på stor tillid, men det giver også en sikkerthed i byggeriet når man får indsigt i hvordan vi kalkulerer og hvordan vi dækker omkostninger af. Kunderne kan også se hvilken risiko vi selv bærer for vores dækningsbidrag, som jo er garanti for, at vi også er her til både 1- og 5 års gennemgang og derved er en stabil partner i byggeriet.
 
Sydhavnsgade skal DGNB guld certificeres og det kræver, at der foretages forskellige valg. Byggematerialer skal have EPD-dokumentation og godkendelse og vi skal f.eks. minimere brugen af beton og tilføre mere træ i byggeriet hvor det er muligt. Der bliver begrønnede facader, grøn energi og en grøn opvarmningsform og vi har flere sociale tiltag i byggeprocessen. 
 
NPV har et fuldstændigt klokkeklart projekt for sig, der er lige til at gå igang med. Alt er beskrevet og myndighedsprojektet er i hus. Vi har lige færdiggjort udførselsprojekt og går i jorden i starten af maj. Den egentlig byggeopgaven går vi efter planen i gang med efter sommerferien, når der foreligger en endelig byggetilladelse.
 
Sydhavnsgade micro-living projektet er 11.543 brutto etagemeter plus 1.300 kvm kælder til depot og cykler.
 
Bygherre: NPV                           
Arkitekt: Vandkunsten
Ingeniør: AB Clausen

Tilbage

keyboard_arrow_up