Loading...

NPV og JCN Bolig realiserer endnu et projekt

20. februar 2023

I forlængelse af aftalerne, om opførelse af Sydhavnsgade i København og Gammelhavn i Vejle, har JCN Bolig indgået totalentreprisekontrakt med NPV, om opførelsen af et eksklusivt boligbyggeri ved Gambøt Lystbådehavn på Thurø, Svendborg.

ThurinerHusene består af 34 enestående vandkantsboliger med udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav. ThurinerHusene består af 34 enestående vandkantsboliger med udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav.

I forlængelse af aftalerne, om opførelse af Sydhavnsgade i København og Gammelhavn i Vejle, har JCN Bolig indgået totalentreprisekontrakt med NPV, om opførelsen af et eksklusivt boligbyggeri ved Gambøt Lystbådehavn på Thurø, Svendborg.

Projektudvikleren NPV har underskrevet endnu en kontrakt med totalentreprenøren JCN Bolig. Projektet består af 7 punkthuse i 3 etager med i alt 34 boliger og en café. Boligerne, der alle har udsigt ud over Svendborgsund, ligger i direkte forbindelse med Gambøt Lystbådehavn. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter A/S. Direktør for salg og udvikling hos JCN Bolig, Lars Adamsen, udtaler; ”Vi er glade for samarbejdet med NPV. Vi arbejder med projekterne i fællesskab, hvor vi med en åben kalkulation, som en fast bestanddel, arbejder os fra et kvalificeret overslag til en gennemregnet og dokumenteret detailkalkulation.”

NPV har udviklet projektet, som løbende er bearbejdet og optimeret. Man står nu med et flot og bygbart projekt, der kan opføres inden for de økonomiske rammer. Parterne arbejder fælles med projekterne, og virksomhedernes ressourcer kombineres. Derved sidder man på samme side af bordet med ét fælles succeskriterie - at projekterne skal realiseres. NPV definerer ønskerne, og JCN Bolig synliggør vejene derhen. Alt sammen i en god, åben og konstruktiv dialog. 

”I en tid hvor det på grund af prisstigninger og finansiel turbulens i markedet har været svært at få sagerne til at hænge sammen, er vi helt afhængige af det tætte samarbejde og den store åbenhed. Specielt optimeringer af konstruktioner og teknik har gjort, at vi kan nå i mål uden at røre ved den i øvrigt flotte arkitektur, udtaler direktør og COO hos NPV, Kim Lang Sørensen.

Projektet hedder ThurinerHusene og består af 34 enestående vandkantsboliger med udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav. ThurinerHusene favner den private luksus med fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance. Alle boligerne svanemærkes og indbyder til det gode, aktive liv i vandkanten ved den naturskabte havn, Gambøt. 

”Det er fantastisk at arbejde sammen med NPV i en tid med et usikkert marked. Hvor mange udviklere har det svært, er det lykkes for NPV at skabe spændende projekter. Herudover at opnå finansiering og ikke mindst lave aftaler med stabile slutinvestorer til realisering af projekterne. Alt det til sammen gør NPV til en særdeles interessant samarbejdspartner. Vi er i JCN Bolig rigtig glade for det fortløbende samarbejde, som nu har resulteret i 3 sideløbende, markante projekter”; siger Flemming V.T. Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig. 

Projektet er planlagt til at have 1. spadestik i sommeren 2023 og skal endeligt afleveres til nye beboere i 3. kvartal 2024. 

For yderligere oplysninger kontakt direktør og COO, Kim Lang Sørensen, hos NPV på tlf. 22 40 46 48 eller salgs- og udviklingsdirektør, Lars P. Adamsen, hos JCN Bolig på tlf. 27 90 34 36.

Tilbage

keyboard_arrow_up