Loading...

Nyt kontor og nye store byggeprojekter på Sjælland

29. juni 2021

JCN Bolig åbner nyt kontor og skriver kontrakter på nye store byggeprojekter på Sjælland

De to projekter ligger i Rødovere og Herlev De to projekter ligger i Rødovere og Herlev

JCN Bolig cementerer sin tilstedeværelse på Sjælland og ikke mindst i København med oprettelse af nyt kontor, samt indgåelse af 2 store totalentrepriser i Storkøbenhavn.

Det er vigtigt for JCN Bolig at kunne garantere et godt slutprodukt til vores kunder og starten på aktiviteterne på Sjælland var således en strategisk trinvis udvikling, hvor tilstedeværelsen af virksomhedens direktion skulle sikre etableringen. JCN Boligs 3-mands direktion har således været med i hele opstarten - fra dialog med samarbejdspartnere - de første projekter - rekruttering og opbygningen af projektledelsen til nu, hvor vi  kører med et effektiv setup på alle plan på Sjælland.

De seneste år er nu gået med den trinvise etablering og der er etableret en egentlig sjællandsk ledelse med sektionschef Henrik Vestergaard i spidsen. Den trinvise opstart har været en succes og JCN Bolig er nu nået til den sjællandske kapacitet, der gør det muligt kraftigt at udvide mulighederne for vækst. Fundamentet er med andre ord kommet på plads for specialisten i boligbyggeri.

Senest er der skrevet 2 store totalentreprisekontrakter på henholdsvis 10.977 kvm. boligbyggeri ved Englunden i Herlev og 8.024 kvm. boliger ved Bellishøj i Rødovre. Begge kontrakter er indgået med Thomas Blok fra AEP. 

Hermed har JCN Bolig en god ordrebeholdning på Sjælland og vi er klar til at vise Danmarks største marked for boligbyggeri i Storkøbenhavn, hvorfor JCN Bolig med sin specialisering kan fortsætte sin vækst udfra dette fundament.

Salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen udtaler: ”Det er ikke nødvendigvis let at bygge i København og få succes hermed. Det er derfor glædeligt at opleve den modtagelse vi har fået som boligspecialist i forbindelse med opstarten. Og derfor helt i tråd med vores udvikling, når vi nu opskalerer omsætningen med de 2 indgåede kontrakter.

Englunden i Herlev består af 121 etageboliger heraf 21 rækkehuse i 2 plan, der ligger tæt på grønne områder, boldbaner og en skole. Imellem bygningerne er der en stor gårdhave, som alle boliger er centret ud imod. Boligerne er på ca. 90 kvm. Og beregnet til udlejning. Rækkehusene er væsentlig større. Arkitema er arkitekt og LB Consult er ingeniør.

Bellishøj i Rødovere er 87 eksklusive boliger bygget som etagebyggeri i op til 5 plan. Der er tænkt 4 forskellige mursten ind i projektet, som gengives opgangsvis og i de tilbagetrukne felter mellem niveauspring i boligblokkene. Der er ofret ekstra på inventar og altaner og projektet kommer derved til at fremstå i en meget høj kvalitet. Bay Arch er arkitekt og ingeniør er Ingeniørgruppen Vestjylland.

Tilbage

Visualisering af Vestereng

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24.01.2022 Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hj Læs mere…

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

Projektudviklingsprisen 2021

22.11.2021 JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021 Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele b Læs mere…

JCN Bolig deltog da vi var på studietur til København samtidig

Fra præsentation til byggetilladelse i ekspresfart

14.09.2021 Exceptionelle omstændigheder for effektiv samarbejde med både kommunen i Herlev, bygherre Thomas Bloch fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig ha Læs mere…

Illustration af LIlle Nyhavn

JCN Bolig er igang med at opføre Lille Nyhavn i Skanderborg

07.07.2021 Projektet består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under selve Læs mere…

keyboard_arrow_up