Loading...

Pris uddelt af JCN Bolig

3. oktober 2019

på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier

Billeder fra pris overrækkelsen Billeder fra pris overrækkelsen

JCN Bolig uddeler hvert år en pris, som er indstiftet i samarbejde med Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier. Prisen tildeles den ny-udlærte håndværker, som i særlig grad besidder de væredier og kendetegn som JCN Bolig i det daglige forbinder med fagligt dygtigt håndværk og den måde JCN Bolig agerer på som byggeentreprenør. 

Prisen som den gode elev på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier får, er kendetegnet ved følgende:

Eleven har gode vaner, er vedholdende i med- og modgang, har mod, er entreprenant, tager ansvar, er en god kammerat, og er reflekterende (socialt og fagligt ift. sig selv og omverdenen). 

I et fremtidsbillede, der bl.a. præges af nye teknologier, ændrede samarbejdsflader, øget konkurrence og større kompleksitet, er der behov for fagligt kompetente og stolte håndværkere, som besidder en række værdier og kendetegn. Derfor har JCN Bolig og Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier i fællesskab indstiftet denne pris.

Ved prisoverrækkelsen blev der holdt tale af tidl. finansminister Kristian Jensen og Uddannelseschefen på Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier. 

Prisen som efterårets ”Herningsholm-elev” går i 2019 til Patrik Svarrer. Med prisen følger en gave fra JCN Bolig. 

Tillykke til Patrik.

Tilbage

Billeder fra pris overrækkelsen

Pris uddelt af JCN Bolig

03.10.2019 JCN Bolig uddeler hvert år en pris, som er indstiftet i samarbejde med Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier. Prisen tildeles den ny-udlærte håndvær Læs mere…

Billeder fra svendeprøven.

Tømrerlærling nr. 206 udlært

01.10.2019 JCN Bolig tager socialt ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser. Vi mener at vi har en forpligtelse til a Læs mere…

Deltagere og talere ved rejsegildet var fra bygherre Koncenton, Anders Markussen, stadsarkitekten i Århus, Stephen Willacy, projektchef Kristian Krabbe og projektleder Tommy Nielsen fra JCN Bolig.

Rejsegilde på bygning A i Åbyen i Århus

15.08.2019 Torsdag d. 15. august blev der holdt rejsegilde på JCN Bolig’s projekt i Århus, som vi i daglig tale kalder “Torvehuset”. Projektet bliver opført i sa Læs mere…

Ved første spadestik deltog Benny Maagaard fra JCN Bolig, Per Yderholm fra Core Property, Poul Andersen, viceborgmester Roskilde og Michael Brixhuus fra Svanen.

Første spadestik Frekvensen

26.06.2019 Onsdag d. 19. juni havde JCN Bolig første spadestik på vores nye byggefelt Frekvensen i Roskilde. Byggeriet opføres for bygherren Svanen, som også har Læs mere…

keyboard_arrow_up