Loading...

Visualisering af Vestereng

Gentagelsesbyggeri med vores professionelle bygherre DOMIS

24.01.2022 Når JCN Bolig bygger for DOMIS igen og igen, basserer gentagelsessamarbejdet sig på stor tillid. Vi holder det vi lover og via det gode samarbejde, hj Læs mere…

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

Projektudviklingsprisen 2021

22.11.2021 JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021 Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele b Læs mere…

JCN Bolig deltog da vi var på studietur til København samtidig

Fra præsentation til byggetilladelse i ekspresfart

14.09.2021 Exceptionelle omstændigheder for effektiv samarbejde med både kommunen i Herlev, bygherre Thomas Bloch fra Alternative Equity Partners og JCN Bolig ha Læs mere…

Illustration af LIlle Nyhavn

JCN Bolig er igang med at opføre Lille Nyhavn i Skanderborg

07.07.2021 Projektet består af 72 boliger i størrelsen 70 til 220 m2. I stuetagen er det planlagt 2.148 m2 til ”småbutikker” eller evt. restauranter. Under selve Læs mere…

Projektudviklingsprisen 2021

22. november 2021

JCN Bolig har i samarbejde med Building Awards overrakt Projektudviklingsprisen til PensionDanmark

Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen Flemming V.T. Rasmussen overrækker Projektudviklingsprisen

JCN Bolig er hovedsponsor for Building Awards og Projektudviklingsprisen 2021

Projektudviklingsprisen gives til en virksomhed, der kigger på hele byggeriet, fra idéudvikling til opførelse, og som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område der skiller sig ud.

JCN Bolig har i samarbejde med Building Awards overrakt Projektudviklingsprisen til PensionDanmark.

PensionDanmark har sammen med flere partnere udviklet et koncept for studieboliger, hvor bæredygtighed, bedre drift, længere holdbarhed og nem reparation er de styrende principper.

Den specielle udvikling af projektet og ikke mindst indretning blev hædret med Projektudviklingspris som JCN Bolig er sponsor for.

Prisen blev overrakt af Flemming V.T. Rasmussen, adm. direktør i JCB Bolig og Christian Brahe-Pedersen fra Licitationen.

Hele nøglen i PensionDanmarks vinderprojekt er at finde strategisk samarbejder med de rette samarbejdspartnere, forklarer projektudviklingschefen Thomas Kjær Petersen fra PensionDanmark.

JCN Bolig er sparringspartner for projektudviklere og som specialister i boligbyggeri er vores kompetencer skræddersyet til at være med når et projekt fødes og vi står stærkt når det handler om i fællesskab at udvikle, optimere og skabe det optimale projekt.

Sådan arbejder JCN Bolig bedst – åbent, konstruktivt og i et tæt samarbejde med projektudviklere

.Læs mere om projektudvikling på:

www.jcn-bolig.dk/projektudvikling

Se vores film fra overrækkelsen af projektudviklingsprisen her: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up