Loading...

Rækkehussektion påbegynder byggeriet i Skjern

8. april 2024

JCN Bolig er nu gået i jorden i Skjern.

Svinget i Skjern Svinget i Skjern

Efter opførelsen af JCN Boligs nye rækkehussektion er vi nu gået i gang med det første projekt. Svinget i Skjern består af 34 almene etplans rækkehuse for Bomidtvest. Rækkehusene er designet med tre forskellige boligtyper, alle på omkring 100 kvm. 

Projektet i Skjern blev vundet gennem en offentlig udbudsrunde, hvor bygherren valgte JCN Bolig på baggrund af vores ekspertise inden for boligbyggeri og vores tilgang til projektmaterialet. I optimeringsfasen fandt vi yderligere 74 kvm. bolig i udbudsmaterialet, hvilket naturligvis tilføjede værdi til projektet og gav bygherren næsten en hel ekstra bolig.

Vi har formået at skabe en optimeret prissætning, der matcher budgettet, og samtidig opretholde en høj kvalitet. Ved at sammensætte et fuldt projekt inden for de givne rammer, inklusive de ekstra 74 kvm. bolig, var valget af JCN Bolig som entreprenør enkelt.

JCN Bolig består af to sektioner, en for rækkehusbyggeri og en for byggeri af lejligheder, men vi fungerer som én virksomhed. Disse sektioner er oprettet ud fra, at de hver især har deres unikke produkt, selvom det hele drejer sig om boliger.

Rækkehusbyggerier er ekstremt optimerede projekter, da pris og kvalitet er særligt tæt forbundet på et meget prisfølsomt marked. Tidsplaner og optimeringsprocessen, ned til de mindste detaljer, er afgørende for succesen på rækkehusmarkedet, hvilket Svinget i Skjern nu er det første eksempel på.

Alle boligprojekter gennemgår en lang proces fra udvikling til byggetilladelse, og før vi kan begynde selve byggeriet. Når rækkehusprojektet i Skjern nu bliver realiseret, fortæller det også historien om, at vi som specialister inden for boligbyggeri har de rette værktøjer og kompetencer. Vi har mange flere projekter på vej.

Kalkulation, projektering, tilbud, indkøb, tidsplaner, optimering, pris og kvalitet er alle specialiserede kompetencer hos JCN Bolig, hvilket har resulteret i, at vi i dag har den sjette største ordrebeholdning på boliger i Danmark.

Tilbage

keyboard_arrow_up