Loading...

Rejsegilde på Katrinebjerg

18. januar 2020

111 ungdomsboliger, centralbeliggende i Aarhus

Tirsdag d. 14 januar blev der afholdt rejsegilde på vores nye ungdomsboligbyggeri, Terrassehuset på Katrinebjerg i Aarhus. 

Solen kiggede frem på en smuk dag hvor vi havde samlet håndværkere, bygherre, rådgivere, arkitekter mfl. for at fejre det gode håndværk og de dygtige håndværkere, der udfører arbejdet på Terrassehuset. 

Talerne ved rejsegildet var:

Erik Frehr, Byggechef, Boligkontoret Aarhus
Bünyamin Simsek, Rådmand teknik og miljø, Aarhus kommune
Morten Homann, Direktør, Boligkontoret Aarhus
Kasper Nielsen, Projektleder, JCN Bolig
Søren Høgsberg, Formand, Boligkontoret Aarhus

Afdeling 77 som byggeriet kommer til at hedde, indeholder 111 ungdomsboliger, som er skabt med tanken om at skabe et fantastisk studiemiljø og fællesskab for de studerende. Et sted, som danner rammerne for venskaber for unge der lige er flyttet hjemmefra og skal til at tage hul på studie- og voksenlivet. De studerende kan i husets store køkkener lave mad sammen, dele erfaringer i studielivet på de store og flotte opholdsarealer på terrasserne med udsigt over Aarhus. Fællesskab og venskaber er dannende for unge mennesker!

Fællesskab i alle byggeriets faser er også JCN Boligs tilgang til byggeri. Det ses i vores specialisering når vi bygger boliger, men fællesskabet er specielt nødvendigt når vi bygger bæredygtigt, som vi gør med Terrassehuset. 

Byggeriet er DGNB Guld certificeret og det betyder at det er et bæredygtigt byggeri. I en tid hvor der er rift om byggeprojekterne, kunne det være nærliggende at springe over hvor gæret er lavest og bygge nemt og billigt. Det kræver mod at være ambitiøs og visionær. At investere i bæredyghed er en vision vi deler med bygherre, Boligkontoret Aarhus.

Når man holdte rejsegilde for mange år siden, var det noget man gjorde for at formilde guderne og holde de onde ånder væk, da de havde ligeså meget indflydelse på huset som håndværkernes kunnen. Det har heldigvis ændret sig siden - for idag er det viden, håndværk og organisation der skal til og den opgave er lagt i hænderne på JCN Bolig, bygherre rådgiver COWI, P+P arktitekter og JCN Boligs rådgivere Eko Lab, Rubow Arkitekter og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen … og ikke mindst JCN Bolig’s håndværkere, som takkes for deres gode indsats.

Se filmen fra rejsegildet - klik her!

Tilbage

Udfordringer i Aabyen i Aarhus

Åbyen I Aarhus, business as usual

19.05.2020 Hos JCN Bolig kan vi glæde os over at den test Corona har udsat os for, den har alle medarbejdere klaret med bravour. Undervejs har vi taget et skr Læs mere…

270 betonpæle skal bankes undergrunden som en del af fundamentet

Opstart på Møllehøj

31.03.2020 Byggepladsen Møllehøj (centralt beliggende i Herning) er blevet ryddet. Vi er i fuld gang med vores opstart og opførelsen af de 42 lejligheder, der li Læs mere…

Torvehuset undervejs...

Aflevering af Torvehuset til 156 forventningsfulde studerende

12.03.2020 Det er med stor glæde, at JCN Bolig mandag d. 16. marts afleverer 156 studieboliger til bygherre. Byggeriet er JCN Boligs første byggeri i anden etape Læs mere…

Flemming Skov Nielsen og Flemming V. T. Rasmussen

Rekordregnskab og generationsskifte

25.02.2020 JCN Bolig aflægger rekordregnskab og foretager generationsskifte Ikke blot har JCN Bolig aflagt årsregnskab for 2019 med nye rekorder. Samtidig er Læs mere…

keyboard_arrow_up