Loading...

Sommer på vej i Thurinerhusene

13. juni 2024

NPV og JCN Bolig ved at realiserer et eksklusivt boligbyggeri på Thurø ved Svendborg

Tæt på sommeren er NPV og JCN Bolig ved at realiserer et eksklusivt boligbyggeri på Thurø ved Svendborg sammen. Projektet består af 7 punkthuse i 3 etager med i alt 35 boliger med udsigt ud over Svendborgsund.

De 35 enestående vandkantsboliger med udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav, favner kvalitet, komfort og nordisk elegance. Alle boligerne svanemærkes og indbyder til det gode, aktive liv i vandkanten ved den naturskabte havn, Gambøt. 

”Det er fantastisk at arbejde sammen med NPV i en tid med et usikkert marked, hvor det er lykkes for NPV at lave aftaler med stabile slutinvestorer og realisere spændende projekter". Flemming V.T. Rasmussen, adm. direktør i JCN Bolig.

”Vi er afhængige af det tætte samarbejde og den store åbenhed. Specielt optimeringer af konstruktioner og teknik har gjort, at vi kunne nå i mål og holde fast ved den i øvrigt flotte arkitektur". Kim Lang Sørensen, direktør og COO hos NPV.

Med den mest fantastiske udsigt ud over det Sydfynske Øhav, er vi ved at realiserer drømmen for de mennesker, der drømmer om et liv i vandkanten. 

Moderne, smagfulde boliger hvor inde- og uderum smelter sammen under den blå himmel og med udsigt til det blå vand. Med varierende rumfordeling og størrelser, der spænder fra ca. 90-240 m2, opfylder ThurinerHusene mange typer boligdrømme.

Thurinerhusene havde 1. spadestik i sommeren 2023 og afleveres til de nye beboere i 3. kvartal 2024. 

Tilbage

keyboard_arrow_up