Loading...

Status på Lille Nyhavn i Skanderborg

27. juni 2022

Fra idé i 2004 til virkelighed i 2022

Lars Kromand gennemgår farvevalgte med Anders fra JCN Bolig Lars Kromand gennemgår farvevalgte med Anders fra JCN Bolig

Fra idé i 2004 til virkelighed i 2022, status på Lille Nyhavn i Skanderborg.

Byggeriet af Lille Nyhavn begynder at tage form og så er det nærliggende at tage temperaturen på bygherre Lars Kromand når nu sommervarmen osse er kommet snigende. 

Lille Nyhavn består af luksuriøse lejligheder, restauranter og caféer i et byggeri inspireret af Nyhavn i København. Der 72 boliger bliver i størrelsen 100 til 200 m2. I stuetagen er der planlagt 2.000 m2 til ”småbutikker” eller restauranter. Under byggeriet kommer der 4.000 m2 P-kælder.

Byggestilen er efter den tunge Pakhusstil, hvor murstensfacader er pudset (i mange forskellige farver) og vinduer er Dannebrog og der er store fyldningsdøre i facaderne. Det store fokus på høj kvalitet med dyrt inventar, dyre køkkener, gulve, døre osv. i boligerne, stiller krav til de værdier som JCN Bolig værner om når vi bygger.

Adspurgt hvordan Lars Kromand oplever samarbejdet og processen med JCN Bolig fortæller han at det er utrolig positivt og at der er styr på pladsen. Han hører kun godt fra alle håndværkere og underentreprenører og tilføjer at det er behagelig process som han er mega glad for.

Der er næsten ikke lavet justeringer fra det oprindelige forprojekt til den udførsel han ser og der har ikke været steder hvor man har skullet gå på kompromis - det er positivt. De første lejligheder skal efter planen stå klar til indflytning i efteråret 2023.

Skanderborg er en by i udvikling, og at Lille Nyhavn er et stort prestigeprojekt for både bygherre Lars Kromand og JCN Bolig.

Se interviewet med Lars Kromand på JCN Bolig's youtube kanal: KLIK HER!

Tilbage

keyboard_arrow_up