Loading...

JCN Bolig A/S er igen blevet Great Place to Work® Certificeret

JCN Bolig er stolte af at være blevet Great Place to Work® certificeret. Det er anden gang, at JCN Bolig deltager i undersøgelsen og bliver certificeret som en god arbejdsplads.

 

Great Place to Work® er en global konsulent- og rådgivningsvirksomhed, som hjælper arbejdspladser med at blive bedre. De gennemfører hvert år medarbejderundersøgelser på mere end syvtusinde arbejdspladser i Danmark og internationalt.

Great Place to Work® definerer en god arbejdsplads som et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder for; er stolte over det arbejde, de udfører, og føler fællesskab med deres kollegaer. Arbejdspladserne bliver vurderet på baggrund af et spørgeskema, der udfyldes af medarbejderne.

Glade medarbejdere skaber de bedste resultater, og hos JCN Bolig ønsker vi at bibeholde det gode arbejdsmiljø Vi tror på, at gode resultater blot er et produkt af høj medarbejder- og kundetilfredshed, så det er der, vi lægger indsatsen.

”Medarbejderne er vores vigtigste ressource, så for os er det naturligt at der er stor fokus på deres trivsel. Vi har tidligere haft en mavefornemmelse af, at vi havde et godt arbejdsmiljø. Nu har vi via undersøgelsen fået det verificeret. Det betyder rigtigt meget og fortæller os, at vi gør det rigtige” udtaler Flemming Rasmussen, adm. dir.

Hvis vi dykker ned i medarbejderbesvarelserne, er der 98% af de ansatte der svarer positivt på udsagnet ”Alt i alt mener jeg, at det er et rigtig godt sted at arbejde. Og 96 % svarer positivt på ”Ledelsen stoler på, at medarbejderne gør et godt stykke arbejde uden at kigge dem over skulderen”

Hvis I vil høre mere om vores arbejde med at sikre at JCN Bolig er en god arbejdsplads, er I velkomne til at kontakte Helle Ebbesen, HR & Marketing på 27 24 77 11 eller adm. dir. Flemming Rasmussen på 27 24 77 20

keyboard_arrow_up