Loading...

Nyt domicil i Aarhus

6. november 2019

Fredag d. 1. november var der flyttedag. En spændende dag hvor vi rykkede fra Viby og lidt nord på op ad ringvejen i Aarhus til vores nye domicil på Rymarken.

Rymarken 2, 1 sal, der holder vi til :-) Rymarken 2, 1 sal, der holder vi til :-)

Fredag d. 1. november var der flyttedag. En spændende dag hvor vi rykkede fra Viby og lidt nord på op ad ringvejen i Aarhus til vores nye domicil på Rymarken.

De nye, større og flotte lokaler i Aarhus giver mere luft og bedre arbejdsforhold til os alle. Specielt de fleksible rammer vi nu har fået, der tilgodeser medarbejdere, som i perioder arbejder fleksibelt i kontormiljøet og ude på byggepladserne. 

Derudover har vi mere end fordoblet vores antal af møderum, så vi nu kan rumme alle de ønsker vi har til gæster, møder mm.

De nye faciliteter er mere imødekommende og flotte, og lokalerne afspejler den udvikling JCN Bolig har været igennem de seneste år og giver et godt billede af hvor vi er på vej hen.

Se et lille film klip fra vores indflytning her: https://youtu.be/a8u1vCJou9I

Tilbage

Rymarken 2, 1 sal, der holder vi til :-)

Nyt domicil i Aarhus

06.11.2019 Fredag d. 1. november var der flyttedag. En spændende dag hvor vi rykkede fra Viby og lidt nord på op ad ringvejen i Aarhus til vores nye domicil på R Læs mere…

Billeder fra pris overrækkelsen

Pris uddelt af JCN Bolig

03.10.2019 JCN Bolig uddeler hvert år en pris, som er indstiftet i samarbejde med Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier. Prisen tildeles den ny-udlærte håndvær Læs mere…

Billeder fra svendeprøven.

Tømrerlærling nr. 206 udlært

01.10.2019 JCN Bolig tager socialt ansvar både overfor vores medarbejdere, men også overfor vores branche og omgivelser. Vi mener at vi har en forpligtelse til a Læs mere…

Deltagere og talere ved rejsegildet var fra bygherre Koncenton, Anders Markussen, stadsarkitekten i Århus, Stephen Willacy, projektchef Kristian Krabbe og projektleder Tommy Nielsen fra JCN Bolig.

Rejsegilde på bygning A i Åbyen i Århus

15.08.2019 Torsdag d. 15. august blev der holdt rejsegilde på JCN Bolig’s projekt i Århus, som vi i daglig tale kalder “Torvehuset”. Projektet bliver opført i sa Læs mere…

keyboard_arrow_up