Loading...

Building Awards 2022

15. november 2022

JCN Bolig var hovedsponsor, da byggebranchen var samlet til prisfest ved Building Awards 2022 for at fejre otte af årets største rollemodeller indenfor dansk byggeri. 

JCN Bolig var hovedsponsor, da byggebranchen var samlet til prisfest ved Building Awards 2022 for at fejre otte af årets største rollemodeller indenfor dansk byggeri. 

I alt 29 finalister dystede om de otte prestigefyldte priser, da Licitationen for femte gang afviklede Building Awards i samarbejde med JCN Bolig, Boligfonden Kuben, Bygherreforeningen, Lean Construction DK og Uddannelsesforbundet.

Efter to års coronapause kunne man tydeligt fornemme de omtrent 250 festklædte gæsters glæde ved endelig at kunne samles og fejre byggeriets rollemodeller.

Adm. direktør for Nordiske Medier, Jesper Hansen og administrerende direktør fra JCN Bolig, Flemming Rasmussen, bød velkommen og udtrykte deres glæde over, at det igen var muligt at holde Building Awards sådan som det er tiltænkt: nemlig at mødes til fest, fejring og networking.

JCN Bolig støtter op om det gode byggeri og det er med en helt særlig stolthed og glæde, at vi også står bag uddelingen af ”projektudviklingsprisen” og selv deltager i juryen for ”bæredygtighedsprisen”. Det er vigtigt, at hele branchen støtter op om det gode byggeri og at vi tager os tid til at hylde dem, der gør en særlig indsats således at vi kan fejre fælles succeser i byggeriet. Det er vi glade for at være en del af, sagde Flemming Rasmussen.

Fra Boligfonden Kubens side lagde næstformand Henrik Mielke vægt på, at byggeriet er en branche, hvor samarbejde er altafgørende for succes. Det viser også, at byggeriet tager et stort ansvar på miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige faktorer til glæde for det danske samfund.

Kåringen og festen blev holdt på The Hangar i København hvor 21 finalister og otte prisvindere blev mindet om, at de gør en forskel i byggebranchen.

Tilbage

keyboard_arrow_up