Loading...

Renovering

Vi bygger nyt – men vi renoverer også. 

Og det er specielt her vores egne håndværkere gør en meget stor forskel. Vi har egne håndværkere inden for beton, elementmontage og tømrer. I et renoveringsprojekt kræves der et meget højt styringsniveau. Man ved ikke 100%, som på et nybyggeri, hvad dagen bringer i morgen, eller nøjagtigt hvor lang tid det tager. Derfor er det en nødvendighed at have god ledelse og detaljeret styring på byggepladsen. Det er vores egne håndværkere en aktiv del af.

Vi har i tæt samarbejde med virksomhedens eksterne rådgivere udviklet byggeformer, som gør det muligt både at bygge nyt energieffektivt via isolering, specialvinduer, solceller med mere. Vi har kombineret de gode håndværksmæssige dyder ved at lave elementerne og øvrige dele helt ude på byggepladsen, så det passer første gang! Derfra kombineres færdighederne så med den specialiserede kunnen hjemme på kontoret. Kassetterne fabrikeres på et setup på pladsen med rulleborde, hejseborde mv., som stod man på en fabrik. Byggematerialerne ankommer i specificerede mængder og nøjagtige mål. Alt sammen fra præcist opmålte facader optegnet i Revit. Vanskelige adgangsforhold på byggepladserne, godt håndværk, moderne produktion og den nyeste IT-kunnen forenes når JCN Bolig energirenoverer.

Erfaring har vi opsamlet gennem mere end 80 år. Vi ved godt, hvad bygninger fra forskellige tidsaldre gemmer af udfordringer. En viden der altid er nyttig og som ofte viser sig at være altafgørende for succes.

Referencer har vi således mange af og fremviser dem gerne. Den  mest markante reference er nok i Gellerup, hvor vi  står bag "Porten til Gellerup". En boligblok gennemskæres af en vej. Eksisterende lejligheder skal renoveres. En række nye lejligheder tilføjes blokken. Så skal vi nok også være ærlige omkring, at så behøver en renoveringssag ikke være mere spændende… Danmarks bedste og sværeste reference på renovering.

Se vores timelapse fra byggeriet på B4

Her kan du følge opbygning af trappetårn og påsætning af den 90 tons tunge stålramme på 8 etage. Efterfølgende skal betondækkene løftes ind, så vi kan påbegynde bygeriet af de nye lejligheder.

 


Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit renoveringsprojekt? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Adham Baajour

Sektionsdirektør, Etageboliger Øst

smartphone(+45) 54 55 45 36

mailE-mail

Adham Baajour

keyboard_arrow_up