Loading...

Almene nyttige boliger til boligforeninger

JCN Bolig er en solid samarbejdspartner når der skal gennemføres byggeri af almene nyttige boliger inden for en stram økonomi og en fast tidsplan.

Vi har mange års erfaring på området, og kan løfte stort set alle opgaver – det kan være almene ungdomsboliger, ældreboliger, og familieboliger, både som tæt lav rækkehuse og som etageboligbyggeri.
 
Vi kommer med en stor viden indenfor koordinering og håndtering samt en stærk og solid projektstyring. Når vi får mulighed for at være med tidligt i processen kan vi med vore gennemprøvede løsninger og viden bolligbyggeriets optimering sikre, at projekterne kan gennemføres inden for det aftalte rammebeløb. Sammen med projektledelsen vil man opleve et tæt samarbejde og altid være opdateret på hvor i forløbet vi er. Vores dygtige håndværkere er vant til at begå sig i byggeri af almennyttige boliger og de sætter en ære i, sammen med projektledelsen, at deadlines overholdes. Ønsker og behov bliver i sidste ende bliver omsat til virkelighed.
 
Vi bygger til mennesker og danner rammerne om deres fremtidige hjem. Dialog og beboerhåndtering er en vigtig del af vores arbejde og vi er vant til at være i øjenhøjde med beboere og sætte dem ind i hvad der vil ske samt oplyse dem igennem byggeprocessen. Derfor holder vi info/opstarts-beboermøder når det kræves, hvor beboerne møder vores byggeledelse og de håndværkere de ser på byggepladsen.
 
I Danmark har vi omkring 550.000 almennyttige boliger, og hvert år kommer der flere til, ligesom de eksisterende skal vedligeholdes. Derfor samarbejder vi med mange boligselskaber om byggeri af almennyttige boliger for at denne del af boligmassen fremtidssikres.


Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up