Loading...

Græsvangen

Tæt/lav boliger, gennemgribende renovering og fornyelse af 93 almene nyttige boliger og opførelse af nyt fælleshus.

De 93 boliger på mellem 90 og 127 kvm er opført i 1973 bestående af klyngehuse og enkelte fritstående huse. Alle i et plan .Der er blevet udført gennemgribende energirenovering. Boligerne er blevet strippet, så kun vægge og tagkonstruktion har stået tilbage. Efterfølgende er der opbygget nye, højtisolerede terrændæk med ny gulvbelægning. Tagkonstruktionen er blevet beklædt med tagpap, og udhæng og gavle med sorte cementbaserede plader. Der er opsat nye vinduer og døre. Køkkener og badeværelser er ligeledes blevet renoveret.

Arbejdet er udført i etaper, så alle beboere er blevet genhuset i hold, mens renoveringsarbejdet har stået på.

I forbindelse med renoveringen har Almenbo Aarhus ønsket at opføre et nyt fælleshus. Det ligger centralt i den store bebyggelse ud mod den store grønne kile. Fælleshuset inderholder en stor sal, toiletter, køkken og to møderum.


Energirenovering

Grønne fællesarealer

Genhusning under projektet

Fakta om projektet

Adresse: Græsvangen, 8381 Tilst
Udført: 2014-2015
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Tømrerentreprisen og fælleshuset, isætning af vinduer
Bygherre: Almenbo, Aarhus
Antal boliger: 94
Antal kvm: 10.125
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S
Adresse: Græsvangen, 8381 Tilst
Udført: 2014-2015
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Tømrerentreprisen og fælleshuset
Bygherre: Almenbo, Aarhus
Antal boliger: 93
Antal kvm: 10.125
Ingeniør: Viggo Madsen Ingeniører
Arkitekt: Arkitektfirmaet Ole Dreyer A/S

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up