Loading...

Renovering af almene nyttige lejligheder

Lejligheder på Svanevej i Videbæk. Vundet i hovedentreprise efter forudgående pris-konkurrence. Et projekt i rækken af renoverings-opgaver, hvor kombinationen af egenproduktion og totalentreprenørevner kommer til udtryk.

Renovering af 3 etagers boligblok fra starten af 70'erne. Nedbrydning til råbetonhuset. Herefter genopbygning med nye lette facader, vinduer, gulve, døre og inventar. Opbygningen af ny tagkonstruktion samt etablering af 2 elevatorer.

På sådanne ombygningsager er det nødvendigt at have en tæt dialog med håndværkerne, og hurtigt at kunne foretage ændringer. Afhængig af vejr og vind og hvordan de faktiske bygningsmæssige forhold rent teknisk er, så skal man have det faglige håndværk i hovedsædet,


Nye køkkener

Etablering af 2 elevatorer

Afleveret til tiden

Fakta om projektet

Adresse: Svanevej, 6920 Vibebæk
Udført: 2014-2015
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre:  Boligselskabet BoMidtvest
Antal boliger: 55
Antal kvm:   
Ingeniør: Grontmij
Arkitekt: Kjaer og Richter
Adresse: Svanevej, 6920 Vibebæk
Udført: 2014-2015
Projekttype: Hovedentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprise
Bygherre: Boligselskabet BoMidtvest
Antal boliger: 55
Antal kvm: -
Ingeniør: Grontmij
Arkitekt: Kjaer og Richter


"Et vigtigt parameter ved dette projekt var en rettidig aflevering. Derfor var det meget tilfredsstillende, at der blev afleveret til tiden og ovenikøbet med meget få mangler."

Flemming Roi Madsen,
Boligselskabet BoMidtVest

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up