Loading...

JCN Bolig leverer igen stabilt årsregnskab

8. marts 2022

Hos JCN Bolig er vi er utrolig stolte af at vi endnu engang præsterer et stabilt overskud.

Hos JCN Bolig er vi er utrolig stolte af at vi endnu engang præsterer et stabilt overskud. Et overskud, som er et klart resultat af de dygtige medarbejdere vi har i JCN Bolig. Igennem årene har JCN Bolig fået opbygget et solidt fundament organisatorisk og vi udvikler os fortsat. Omsætningsmæssigt har 2021 været et rekordår for JCN Bolig med 684 mio. kr. En omsætning, som over de seneste 4 år er vokset med 59% og som vi forventer vokser yderligere de kommende år.

2022 bliver endnu et år med fart over feltet, og vil være det 8. år med stor vækst, gående mod det strategiske 2025-mål “at være den største af de næststørste”. JCN Bolig skal være et aktivt ejerledet alternativ til de største totalentreprenører i Danmark. Stor volumen med fleksibelt og agilitet.
 
2022 bliver også året, hvor der igen bliver stillet skarpt på at skabe nogle af de bedste økonomiske resultater i branchen. Naturligvis ift. vores størrelse. Byggebranchen er en marginalsport på indtjening, og derfor skal man som virksomhed konstant være på mærkerne for at opnå en tilfredsstillende indtjening.
 
JCN Bolig vil fremadrettet fortsætte væksten baseret på en fokuseret strategisk tilgang. Vi er ikke som totalentreprenører er flest. Vi tror på vores vej til det gode byggeri via ordentlighed, teamsamarbejde, højt uddannelsesniveau samt ikke mindst vores dedikation til en humørfyldt arbejdsdag.

Tilbage

keyboard_arrow_up