Loading...

Ungdomsboliger

JCN Bolig har stor erfaring med at bygge ungdomsboliger og vi bygger altid gennem tillid og et godt samarbejde mellem udviklere, slutinvestor og rådgivere.

Byggeri af ungdomsboliger giver ofte muligheder for at tænke i industrialiserede løsninger. Det er specielt i koblingen mellem traditionelle håndværkerydelser og en industrialiseret tilgang til byggeriet, at JCN Bolig har sin force. Det giver os mulighed for at tænke nyt og indarbejde den store erfaring, vi har fået fra vores industrielle samarbejdspartnere - både inden for og uden for byggebranchen.

Vi har opført flere projekter med ungdomsboliger. Både med egne projekter og i vundne hovedentrepriser. Ingen tvivl om at prisen skal være rigtig. Men det skal løsningsformen også. Vi leverer ikke ungdomsboliger opført i dårlige discountudgaver. Vi leverer ungdomsboliger, der er opførelsesmæssigt nytænkt. Man får et samlet godt resultat ved at kombinere nye løsningsmetoder med et stort omkostningsfokus.

Vores ambitiøse mål er at gøre en forskel som specialist i BtB boligbyggeri. Det mål har vi opfyldt på 2 fronter. På selve byggeriet. Men også fordi vi inddrager de unge i byggeriet, når vi bygger ungdomsboliger .

Vi mener ikke, man kan tillade sig at bygge ungdomsboliger – boliger til unge under uddannelse – uden selv at tage del i ansvaret med at uddanne de unge mennesker. Vi har indtil dato uddannet flere end 200 lærlinge inden for håndværkerfaget. Derudover inddrager vi sociale grupperinger i projekterne, som kan give dem en ny start på tilværelsen.  


Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Bliv ringet op

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

keyboard_arrow_up