Loading...

Gammelhavn, Vejle

163 familieboliger og 360 ungdomsboliger centralt i vejle 

Gammelhavn er et byudviklingsprojekt i hjertet af Vejle. Hovedfokus har været at skabe moderne boliger med sammenhængskraft til den eksisterende del af Vejle midtby. Boligerne er i varierende størrelse, som sikre et miks af beboere. Der er stor fokus på materialevalg og indretning, således boligerne er så fremtidssikrede som muligt.

Udvikleren NPV har indgået en joint venture-aftale med Akademikerpension om udvikling og opførelse af første etape af Vejles nye bydel, Gammelhavn. Første etape omfatter tre boligkarreer med et samlet areal på 16.000 kvm fordelt på 63 ejerboliger, 100 lejeboliger og 5 erhvervslejemål. Dertil kommer 360 micro living (studieboliger) på 11.500 kvm. 

Projektet omfatter tillige etableringen af den del af Gammelhavns nye, offentlige bypark, som afgrænses af de tre boligkarreer, hvilket udgør 4.000 kvm af byparkens samlede areal på 9.000 kvm. Gammelhavn bindes sammen med den eksisterende bymidte gennem forlængelse af Vejles handelsstrøg, Sønderbrogade. 

Boligerne er opført i kvalitetsmaterialer med skalmuring som samspil til den øvrige bymidte. Bebyggelsen er en karrébebyggelse, hvor gårdrummet indrettes som rekreativt område, med beplantning og plads til ophold og fællesskab. I en del af bygningerne udføres stueetager med øget etagehøjde, som er tiltænkt småerhverv såsom caféer, butikker og lignende. Alle Gammelhavns boliger og bygninger certificeres med DGNB Guld.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Gammelhavn, Vejle
Udført: 1.7.2023-1.8.2025
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  NPV
Antal boliger: 523
Antal kvm: 27.500
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne
Adresse: Gammelhavn, Vejle
Udført: 1.7.2023-1.8.2025
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: NPV
Boliger: 523
Antal kvm: 27.500
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Hening Larsen Architects
Ingeniør: Viborg Ingeniørerne

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1898

JCN Bolig bliver ofte omtalt som en strategisk drevet virksomhed. Vi er en totalentreprenør med 125 års erfaring, men vi er også en totalentreprenør, som i 2013 radikalt ændrede måden at drive virksomhed på, med fokus på at blive Danmarks bedste, som specialister i boligbyggeri. Det har siden været en stor succes og har skabt mulighed for en strategisk forretningsudvikling, der i dag har løftet JCN Bolig op som Danmarks 6. største aktør indenfor boligbyggeri BtB. 

Hver dag gør vi os umage for at blive så rendyrkede specialister, at vi først og fremmest kan hæve kvalitetsniveauet og dernæst sænke prisen grundet både specialisering og volumen. Det giver rigtig god mening!

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up