Loading...

Sommerrivabyen, Helsingør

151 etageboliger og 69 rækkehuse.

JCN Bolig har indgået samarbejde med Pension Danmark med henblik på opførrelsen af Sommarivabyen”. Projektet er et byudviklingsprojekt med fokus på fællesskabsdannelse, biodiversitet, natur- og landskabsmæssige værdier, store mål indenfor bæredygtighed og ikke mindst gode boliger. 
 
Sommarivabyen i Helsingør er et udviklingsprojekt, hvor beliggenhed og bæredygtighed er i højsædet. Der opføres en blandet bebyggelse med både etageboliger og rækkehuse i høj kvalitet. Fokus er på at skabe de bedste rammer for fællesskab som bl.a. kan dyrkes i de 2 fælleslokaler. Sommarivabyen tager udgangspunkt i det særlige landskab ved Helsingør med kystbrinkens markante træk og den gamle havbunds flade landskab ud mod Øresund. Grunden har været udlagt til boldbaner og samlingssted for Herrelandsholdet, som nu har flyttet græsgange. Stadiongrunden har også i mange år været et samlingssted for byens borgere, hvor de har været vant til at komme og dyrke fritidsaktiviteter. 

Pension Danmark ønsker at etablere en bebyggelse med afsæt i mødet med det markante landskab, grundens betydelige kulturhistoriske spor samt ønsket om at skabe et attraktivt og karakterfuldt projekt. Sommerivabyen skal give noget tilbage til byen og så vidt muligt skal området reetableres til sit oprinde-lige udtryk/kotering og biodiversiteten skal forøges. 

Pension Danmark har vundet et udbud fra kommunen ved at komme med en pris på jorden og et flot skitseprojekt til projektet. De gode intentioner og ønsker skulle JCN Bolig så sikre realiseret bedst muligt inden for den ønskede økonomi, tid og kvalitet. Sommerivabyen skal bygges med stor fokus på bæredygtighed og et lavt CO2-aftryk og certificeres med DGNB Guld.


Fællesrum

Præfabrikerede badeværelser

Elevator

Fakta om projektet

Adresse: Nordre Strandvej, Helsingør
Udført: 1.7.2024-1.10.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre:  PensionDanmark
Antal boliger: 220
Antal kvm: 20.600
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Holscher Nordberg / Tegnestuen Lokal
Ingeniør: Holmsgaard
Adresse: Nordre Strandvej, Helsingør
Udført: 1.7.2024-1.10.2026
Projekttype: Totalentreprise
JCN udførte entrepriser: Beton- og tømrerentreprisen
Bygherre: PensionDanmark
Boliger: 220
Antal kvm: 20.600
Certificering: DGNB Guld
Arkitekt: Holscher Nordberg / Tegnestuen Lokal
Ingeniør: Holmsgaard

Vi er din byggepartner

Når du laver forretning med JCN Bolig kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi er en totalentreprenør der har specialiseret os i boligbyggeri.

Kontakt os

Vi finder den optimale konstruktion

Som professionel bygherre eller rådgiver kan vi garantere dig, at vi leverer det optimale byggesystem og -konstruktion til netop dit projekt. Fra træ- til betonkonstruktion - eller vores unikke kombinationer: Fra træbeklædning til murede facader. Hele vejen med stor kompetence og med tanke på det danske klimas barske test igennem de mange år et boligprojekt skal danne rammerne for det gode liv.

I byggebranchen siden 1941

Vi tror ikke på, at man kan være verdensmester til alt.

Succesraten har været stor for JCN Bolig efter specialiseringen inden for boligbyggeri. Ved alle former for boligprojekter.

Lige fra håndværker til kalkulationsafdelingen har vi specialiseret erfaring med boliger. JCN Bolig ved, hvordan man bygger kvalitetsboliger til rette pris.

Kontakt os

Leder du efter en ny professionel partner til dit byggeri? Vi er klar på at hjælpe dig.

Lars Adamsen

Direktør Salg og Udvikling (partner)

smartphone(+45) 27 90 34 36

mailE-mail

Lars Adamsen

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up